avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vinderea cititoarelor de amprenta sub ce cod CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vinderea cititoarelor de amprenta sub ce cod CAEN

Buna ziua,

Daca poate cineva sa ma lamureasca sub ce cod CAEN se poate face comercializarea citioarele biometrice de amprenta si daca mai e nevoie si de ceva autorizari.
In plus as vrea sa stiu daca trebuie sa-mi iau cod CAEN pentru instalatii de supraveghere cu camere video pentru companii private, ce le folosesc nu in scop antiefractie si in scopul activitatii angajatilor.
Sub ce lege intra instalarea sistemelor de supravegere video si vanzarea sistemelor de acces in cladiri/vile/sedii etc. pe baza cititoarelor biometrice de amprenta.
Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Cod caen montare camere supraveghere OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua, momentan sunt PFA si printre alte coduri CAEN detin si codul 9511 care include echipamente electronice periferice unde ma gandesc eu ca ar intra si ... (vezi toată discuția)
Instalare camere de supraveghere video nod nod Buna ziua. Va rog dati-mi un feedback juridic daca puteti interpreta textul de lege pentru a sti daca voi incalca legea in cazul in care voi instala un ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere pzoli89 pzoli89 Buna ziua, Am si eu o intrebare legate de camere de supraveghere. Intr-un magazin mix la tara, am instalat cu patronul un sistem de ... (vezi toată discuția)