avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

paternitate

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Dupa 10 ani mai pot recunoaste copilul daca acesta nu a fost recunoscut la nastere. Precizez ca la momentul asta sunt casatorit cu mama copilului. dar cand a fost nascuta nu eram casatoriti. Copilul nu a fost recunoscut de nimeni.Intrebarea este pot recunoaste dupa 10 ani copilul pe cale administrativa?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:19, 31 Martie 2012
Aveti o discutie pe aceesi tema, aici. Va puteti recunoaste copilul la starea civila
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoastere copil legal rodica.andreea2007@yahoo.com rodica.andreea2007@yahoo.com ce pasi si ce acte sunt necesare pt recunoasterea unui nou nascut daca parintii nu sunt casatoriti legal?:D (vezi toată discuția)
Schimbare nume minor cu acordul tatalui marinamar marinamar Buna seara, Am si eu o intrebare, dintr-o relatie de concubinaj s-a nascut un copil. La nastere tatal nu l-a recunoscut, dar dupa 3 ani tatal l-a recunoscut ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea nasterii la starea civila cool123 cool123 buna ziua, am inteles ca nasterea se inregistreaza la termen de 14 zile la starea civila pe raza careia a avut loca nasterea, respectiv sectorul unde se afla ... (vezi toată discuția)