avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firme cu activitate suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firme cu activitate suspendata

ce trebuie sa faca o soc. com. care a avut activitatea suspendata pe 3 ani, suspendare care inceteaza pe 30.04.2012?se reactiveaza automat, se merge la REg. Comertului?Se anunta la DGFP?
Cel mai recent răspuns: BICOS , utilizator 22:00, 30 Martie 2012
Se reactiveaza automat, ca urmare a expirarii perioadei pe care asociatii au stabilit-o in hotararea de suspendare.
Pentru mai multa intelegere va recomand sa cititi articolul www.avocatnet.ro/content/art...
si cu Tva-ul cum ramane,daca am fost suspendat, se reactiveaza automat si asta sau trebuie sa fac eu cerere la finante? de exemplu eu nu mai vreau sa fiu platitor de tva.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate cu datorii nedeclarate biaioana biaioana Buna ziua, In cazul unei soc com cu un singur asociat procedura de dizolvare pare a fi simpla, se completeaza o cerere, se duce un certificat fiscal de la Adm ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar nicoleta22 nicoleta22 buna,am o intrebare: 2 asociati au o firma si au initiat procedura de suspendare a activitatii pe o perioada de 3 ani, au anuntat la Fiscul de care apartin, ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie intracomunitara ella2389 ella2389 Buna ziua, Am nevoie de ajutor. Doresc ca achizitionez o piesa din Franta, deci achizitie intracomuntara, firma mea este platitoare de TVA insa nu este ... (vezi toată discuția)