avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal, permis suspendat 1 luna
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal, permis suspendat 1 luna

buna seara,
azi am fost oprit de politie in Targu Jiu cu o masina cu numere de germania valabile pana marti,03.04.2012,venind cu ea din targ si mergand la un atelier sa imi pun numerele noi(am inscris masina pe Romania),motiv pentru care mi s-a suspendat permisul pe 1 luna de zile fara dovada si am fost incadrat la fapta penala.Este legal ce a facut distinsul agent [Editat]?
Ultima modificare: Vineri, 30 Martie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Am condus autoturism radiat din germania Peara21 Peara21 Buna seara am si eu o problema as dori un raspuns la ce as putea pati???. Acum 3zile am foost oprit in trafic de politia rutiera conduceam o masina cu numere ... (vezi toată discuția)
Contestatie permis suspendat sorinslavic sorinslavic Buna ziua! In weekend - 19 Iulie - in Tg. Jiu - am avut ghinionul sa fiu oprit de politie imediat dupa o trecere de pietoni si sa mi se spuna ca nu am oprit ... (vezi toată discuția)
Prins cu permisu suspendat Florincercel07 Florincercel07 In data de 26 un prieten a parcat mașina greșit s am fost ridicată de poliția locală când eu neputând merge. C ea aveam permisu suspendat pt cumul de ... (vezi toată discuția)