avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubire RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubire RCA

In urma unui accident in care eu nu am fost vinovat am incheiat intelegerea amiabila si am dus masina in reparatie. Costul reparatiei este in jur de 18700 si ASIROM nu vrea sa achite decat 14000. Ce pot face???
Cel mai recent răspuns: andreirusu , utilizator 08:17, 2 Aprilie 2012
sa chemati in judecata asiguratorul ptr diferenta de suma.
Ori acceptati suma propusa de asigurator...sau faceti actiune in instanta pentru diferenta.
Inainte de a chema asiguratorul in instanta as zice sa verificati daca suma oferita de acesta este calculata corect. Daca 14000 de ron este valoarea maxima de despagubire acordata conf legii (vezi Norma CSA nr 14/2011), nu stiu ce se mai poate face in instanta...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoarea reparatiei depaseste suma acordata de asigurator sorin681 sorin681 Pe 2 ianuarie anul acesta, baiatul meu a facut un accident cu masina, accident in care nu era vinovat. A incheiat intelegerea amiabila si masina a fost dusa la ... (vezi toată discuția)
Probleme accept de plata rca asirom ing3r ing3r Buna seara. Problema mea sta in felul urmator: la sfarsitul lunii sept. 2009 m-a lovit un nene cu un microbuz si am facut constatare amiabila (fiind primul meu ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca la astra asigurari marcyz marcyz In urma unui accident auto soldat cu dauna totala a masinii, prin polita rca de la astra asigurari se desbagubeste la ce valoare? (vezi toată discuția)