Pe 2 ianuarie anul acesta, baiatul meu a facut un accident cu masina, accident in care nu era vinovat. A incheiat intelegerea amiabila si masina a fost dusa la reparat. Precizez ca masina este o Toyota Celica din anul 1997. Costul reparatiei este de 18700 si Asirom nu despagubeste decat 14000. Ce pot sa fac???
Eu daca as fi in locul dvs as incerca sa cer valoarea despagubirii in bani si mai apoi sa apelez la un service care sa acopere reparatia masinii in acei 14000 lei. Aveti dreptul asta.
Asiguratorul estimeaza dupa niste cataloage bine stabilite daunele in functie de anul de fabricatie al masinii, numarul de km si alte aspecte precise si acreditate de CSA. Daca el atat va ofera nu stiu daca sunt mari sansele sa recuperati intreaga suma necesara, de 18700 ron.
Iar din cate stiu asiguratorul dvs este destul de serios si v-ar despagubi daca dosarul este in regula.
Dar de ce a durat atat? 4 luni. A fost trimis la antifrauda?
Dauna totala
Ioan Ciobanu
[b]Interventie moderator[/b]
@sebany
Va rog sa nu postati probleme ce nu au legatura cu subiectul initial chiar daca sunt asemanatoare. Deschideti un ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca
sorin681
In urma unui accident in care eu nu am fost vinovat am incheiat intelegerea amiabila si am dus masina in reparatie. Costul reparatiei este in jur de 18700 si ... (vezi toată discuția)