avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cuantumul indemnizatiei pentru incapacitate temporara ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cuantumul indemnizatiei pentru incapacitate temporara de munca

buna ziua...eu sunt in concediu medical cu codul 14...La ultimul loc de munca unde sunt angajat am salariul de incadrare de 800RON....In schimb patronul imi da doar 500 RON si asta fara a semna vreun document asa ca eu nu stiu daca este bine..as vrea sa stiu cat ar trebui sa imi dea fiind concediu medical cod 14 platit 100% din 800 ron...multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 18:57, 31 Martie 2012
Conteaza ce venit brut ati avut pe statul de plata in ultimile 6 luni anterioare cm.pt. ca acesta intra in baza de calcul a indemnizatiei de cm si pt. ce luna este primul cm....pt. a se putea calcula si media zilnica a bazei de calcul,care mai apoi se va multiplica cu nr. de zile lucratoare din cm/luna si cu procentul de 100%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul medicale 23ti 23ti Buna seara! As dori sa stiu cum se calculeaza un concediu medical, daca in ultimele 6 luni a avut concediu pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani, si a ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate - concediu medical cod 14 cod boala 111 alexandruteutisan alexandruteutisan Va rog sa ma ajutati , cum se calculeaza CM cod 14 . Sant in concediu medical din 5 dec 2016 am avut salar 1250 si dupa marire am 1 500 ce retineri are ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia lunara( concediu cod 14 ) Ankank1 Ankank1 Am concediu din aprilie , cod 14, as vrea sa stiu cum mi se calculeaza indemnizatia lunara . Si cat din salariul meu initial ar trebui sa primesc ( inteleg ca ... (vezi toată discuția)