avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare domiciliu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare domiciliu minor

am obtinut prin ordonanta domiciliu minorei la mine in strainatate. nu am respectat programul de vizita al tatalui mutandu-ma in romania cu copilul. mi-a trimis executorul acasa si mi-a deschis preoces amenda civila. am introdus si eu o ordonanta prin care cer schimbarea domiciliului minorei in romania. am sanse sa castig? mai platesc amenda?
Cel mai recent răspuns: ContSters221329 , utilizator 14:46, 31 Martie 2012
Ordonanta ce o veti solicita nu are caracter retroactiv. Amenda o veti plati pentru o fapta santionabila si dupa ordonanta ce o veti solicita incercati sa anuntati autoritatile de orice modificare de domiciliu.
Tatal are niste drepturi stabilite si trebuie respectate. Ordonanta va avea efect de la solicitarea ei inainte.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2012
Crissa C, Consilier juridic
am sanse sa raman cu copilul in romania sau voi fi obligata la reinapoierea lui in strainatate?

Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2012
ContSters221329, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire domiciliu minor alexandramariana1989 alexandramariana1989 eu sunt mama unei minore de 5 ani rezultata in urma unei relatii de concubinaj,copilul a fost recunoscut de tatal ei si este in grija mea in urma cu un an de ... (vezi toată discuția)
Abandon familie de catre mama szabo1 szabo1 Buna seara! Am urgent nevoie de sfatul Dvoastra!! Sunt casatorit de opt ani si am o fetita de sapte anisori.Sotia a mers la munca in strainatate in august ... (vezi toată discuția)
Procura, drept de vizita Anairam94 Anairam94 Mama fetei vrea procură sa iasă cu fata din tară pentru o săptămână. Întrebarea tăticului este, ce se întâmplă dacă mama nu respecta termenul ... (vezi toată discuția)