avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... administratorul nu ma lasa sa pun APOMETRE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

administratorul nu ma lasa sa pun APOMETRE

BUNA ZIUA
SUNTEM IAR IN COMUNISM... CU CONSUM PAUSAL.
VREAU SA PUN APOMETRU.. SI MA AMENINTA CA PATESC CA SI ALTII... CARE AU PUS... SI SE UITA LA ELE... PT CA NU SUNT LUATE IN CONSIDERARE LA CALCULUL INTRETINERII

LEGEA NU NE OBLIGA SA PUNEM APOMETRE (FIRMA AGREATA SI AUTORIZATA)?

ADIMISTRATORUL NU ESTE OBLIGAT SA LE IA IN CONSIDERARE?

VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 20:17, 26 Noiembrie 2008
Chiar daca instalati apometre nu veti plati doar ce consumati, ci si pierderile, care se repartizeaza, pe cota indiviza sau pe nr persoane.
Chiar daca toate apartamentele au apometre, tot exista diferente intre totalul citirilor si apometrul de la scara, odata din clasa de precizie a apometrelor de interior diferita farta de cel de la scara, si a doua oara din citirea/declararea corecta sau nu a locatarilor.
Asta nu-i da dreptul sa va interzica sa puneti apometre.
Pai de ce decide administratorul la Dv. in bloc? Nu aveti comitet? Nu aveti presedinte? Nu ati tinut o adunare generala in care sa stabiliti sa puneti apometre? Intai puneti la punct acest aspect si apoi sa va puneti si apometre, altfel o sa aveti dificultati foarte mari cu administratorul Dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citirea apometrelor Mihai 2009 Mihai 2009 Buna ziua ! Ma intereseaza cine are obligatia citiiri apometrelor de apa rece din apartamente si cum se procedeaza? Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)
Plata apei dupa apometre uka30 uka30 Sunt un locatar al unui bloc de persoane. Fiecare apartament are apometrul individual, dar avem si un apometru pe scara. Sunt locatari care nu duc citirea ... (vezi toată discuția)
Pausal explicatii Tonyde Tonyde Buna ziua, As dori cateva lamuriri in legatura cu ce inseamna pausal. Administratorul asociatiei are o fisa in care trece indicii apometrelor pentru ... (vezi toată discuția)