avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata apei dupa apometre
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata apei dupa apometre

Sunt un locatar al unui bloc de persoane. Fiecare apartament are apometrul individual, dar avem si un apometru pe scara. Sunt locatari care nu duc citirea apometrului lunar.Acestia au 0 m consum iar diferenta inregistrata de apometrul general este impartita la locatarii care platesc. Este legal acest lucru? Ce se poate face?Cum ar trebui taxati locatarii care nu duc citirea apometrelor? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 19:12, 31 Ianuarie 2011
Apometrul de scara este, de fapt, contorul principal al Apa Nova, dupa care se face citirea si se emite factura.
Ar trebui sa aveti un regulament prin care se stabilesc masuri impotriva celor care nu declara consumul, dar si pentru situatia in care exista pierderi.
Diferenta inregistrata ar trebui sa fie repartizata tuturor, in functie de cota-parte indiviza.
Cel mai bine este sa intrebati presedintele sau un alt membru al comitetului daca exista vreo hotarare in baya caruia administratorul repartizeaza pierderile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se repartizeaza pierderile de apa? znicolae9 znicolae9 Asociatia de proprietari a blocului in care locuiesc repartizeaza pierderile de apa in mod egal pe apartamente. Este corect? Personal mi se pare incorect ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia dani..mih dani..mih Buna ziua, De cand m-am mutat in blocul in care locuiesc (3 ani)am mereu nentelegeri cu asociatia de proprietari.problema mea consta in; -Aproape la 2 -3 ... (vezi toată discuția)
Repartizarea facturii de apa balanmarinela balanmarinela Buna seara. Sunt administrator de asociatie din februarie 2012., asociatiei alcatuita din 459 apt. La fiecare scara de bloc(cate 20 apt) a fost montat ... (vezi toată discuția)