avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proprietari de caini agresivi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proprietari de caini agresivi

O problema la care nu am gasit un raspuns legal este cum poti pedepsi legal pe cei care isi instiga cainii proprii sau caini maidanezi sa atace oamenii pe strada?Dar cei care isi instiga cainii sa atace trecatorii ca apoi sa sara la bataie chipurile sa apere cainii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:16, 31 Martie 2012
Aveti dreptul legal sa sesizati organele de politie.
Daca detineti probe indubitabile care demonstreaza pe de o partea fapta si pe de alta parte ca patrupedul apartine unei persoane,exista legea animaleor
Pentru solutionare formulati plangere initial catre politia responsabila
Care sunt aceste dovezi indubitabile?
Probele prin care puteti sustine ca patrupedul agresiv apartine lui X ,care a desfasurat actiuni prin care sa determine agresivitatea patrupedului impotriva tertilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Catelusa mea a fost atacata de cainele altui proprietar ce pot sa fac alintutza88 alintutza88 Imi duceam catelusa Cane Corso in lesa la casa unde o tin dupa ce am luat-o cu mine intr-o excursie, iar in dreptul magazinului proprietarului cainelui, ... (vezi toată discuția)
Botnita la caine ContSters322116 ContSters322116 Buna. Am o intrebare, daca ma puteti lamuri va rog frumos. Sunt detinator de caine, am un labrador de 10 luni, este salvat de pe strada. Am cautat si citit pe ... (vezi toată discuția)
Cainii vagabonzi ContSters276586 ContSters276586 Cum pot scapa de o multime de caini vagabonzi de la mine pe strada(stau la curte). Mai am un vecin care are un caine ciobanesc si-i da drumul pe stada. Unde ... (vezi toată discuția)