avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cainii vagabonzi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cainii vagabonzi

Cum pot scapa de o multime de caini vagabonzi de la mine pe strada(stau la curte). Mai am un vecin care are un caine ciobanesc si-i da drumul pe stada. Unde pot face reclamatii?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:45, 16 Ianuarie 2013
Pentru cainii fara stapan puteti sesiza oficial serviciul specializat din primarie
Impotriva vecinului,daca detineti probe temeinice care sa dovedeasca ca patrupedul acestuia cauzeaza prejudicii sau este agresiv ,puteti sesiza oficial politia responsabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine de lupta agresiv danababei danababei Stau la casa.Un veci,gard in gard cu mine are un caine de lupta foarte agresiv.A iesit pe strada a muscat o persoana,posibilitatea sa sara gardul e ... (vezi toată discuția)
Caini lasati nesupravegheati pe drum mayte_22 mayte_22 Nu stiu ce prevede legea vis-a-vis de cainii care au stapan, dar care in mod deliberat sunt tinuti pe strada, nesupravegheati de stapani, fara lesa. Exista ... (vezi toată discuția)
Vecinul își plimbă zilnic câinii, de rasă ciobănesc german, fără lesă iar asta ne provoacă temeri. cum îl poate obliga legea să nu-i mai scoată fără lesă pe stradă? ciofli ciofli Buna ziua. Am o mare problema. Locuiesc la sat, Vecinul meu are doi caini rasa ciobanesc german pe care ii scoate in fiecare dimineata si seara pe drum, fara ... (vezi toată discuția)