avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caine de lupta agresiv
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caine de lupta agresiv

Stau la casa.Un veci,gard in gard cu mine are un caine de lupta foarte agresiv.A iesit pe strada a muscat o persoana,posibilitatea sa sara gardul e mare.Deoarece ma tem pentru integritatea copiilor mei si nu numai,cui trebuie sa ma adresez?Vecinului nu-i pasa,nu ia nici o masura.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:51, 28 Februarie 2014
Sesizati oficial politia responsabila domiciliului
Mai ales daca exista un precedent,se poate demonstra atat agresivitatea patrupedului cat si neglijenta proprietarrului ,impotriva caruia politia poate aplica sanctiuni
In MO nr. 146/ 2014 a fost republicata OUG nr. 55/ 2002 privind Regimul de detinere al cainilor periculosi sau agresivi.
Daca vecinul nu respecta obligatiile pe care le are ca stapan al cainelui, sesizati Politia, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcarea proprietatii private, consecinte dramatice Lica-v Lica-v Cainele de rasa agresiva al unor vecini de pe aceeasi strada cu noi, fiind lasat liber in curtea lui ,sare gardul prin curtile oamenilor.Proprietarul ... (vezi toată discuția)
Caine de paza, raspunderea proprietarului Vipera78 Vipera78 Sa presupunem ca o persoana patrunde in curtea casei unde se afla un caine de paza, pe poarta este afisat un sticker cu \"Atentie caine periculos\", persoana ... (vezi toată discuția)
Caini periculosi gabycristy gabycristy buna ziua! detin un caine inscris la art.1, lit b ca fiind caine periculos, fiind rasa Amstaff. Cainele are dresajul facut, etc. Problema mea este ca, atunci ... (vezi toată discuția)