trandafir2 a scris:
Da, in functie de imprejurarile de fapt, poate fi tras la raspundere stapanul cainelui.
Atentie,persoana a patruns in proprietate privata !!
Atat timp cat intrusul a patruns fara acordul si fara proprietar in proprietatea acestuia,intrusul isi asuma responsabilitatea pentru consecinte
De multe ori intrusii ies cu interesul materializat si cu paguba in detrimentul celui calcat,in putine cazuri intrusii mai ies si "sifonati"
Personal m-am confruntat cu astfel de situatie neplacuta
Detin 2 "catelusi " talie mare,vaccinati la zi,inregistrati la politia romana drept caini talie mare rasa periculoasda,care si-au facut pe deplin datoria si au aparat proprietatea
Incercarea intrusului de a se bucura in mod injust de bunurile altuia s-a finalizat cam rau in sensul ca intrusul a devenit jucaria celor 2 "catelusi",de unde a iesit sifonat rau de tot
Speriata de aspectul intrusului ,cu acordul agentilor de politie m-am deplasat cu acesta la 2 spitale,care au spus ca nu detin in salile de operatie nici masina de cusut electrica si nici atatia kilometri de catgut cat ar avea nevoie acesta pentru suturarea ranilor
Din punct de vedere al cainilor,nu am avut probleme cu organele care au solutionat cauza