Buna ziua! Am lucrat si eu la o firma timp de 6 luni, la negru deoarece sefa mea nu a vrut sa imi faca un contract de munca spunandu-mi ca nu imi trebuie. Acum am plecat si nu vrea sa imi mai dea banii pe care mi i-a oprit fara motiv. In firma aia sunt foarte multe nereguli: cum ar fi facturi false, nu se scot bonuri fiscale, nu sunt autorizatii de functionare, sunt angajati la negru,produse false si acte falsificate,etc. As vrea sa stiu unde pot face o reclamatie, cel putin sa nu mai aibe si altii de suferit, nu neaparat sa imi recuperez banii pentru ca sunt convinsa ca nu ii mai vad. Multumesc
lucrand la negru nu veti putea obtine nimic ...
reclamatii pputeti face la: ITM, ANAF, Garda financiara, Administratia financiara de sector,Politie ( pentru falsuri) si parchet insa trebuie sa indicati clar despre ce anume falsuri vorbiti
Sunt multe acte falsificate cum ar fi niste autorizatii de functionare, produsele sunt expirate iar unele dintre ele sunt pe facturi,dar nu si in magazin. Multumesc pentru raspuns.
Munca la negru
nikolos
se lucreaza normal 8 ore luni-vineri , simbata si duminica se lucreaza si se platese 40 ron pe zi lucrata . Daca intr-o luna sunt 6 simbete si duminici asta ... (vezi toată discuția)