avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Vreau sa dau in judecata YAHOO
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Vreau sa dau in judecata YAHOO

Deci cum zice si titlul vreau sa dau in judecata firma Yahoo deoarcere constat urmatoarele:
1.Cand faci un cont de yahoo nu se mentioneaza nicaieri ca acesta se va sterge daca nu stai on nu stiu cat timp...
2.Ei te protejeaza de date si au grija de contul tau
..
1.Am avut un id ...zxy asa acesta nu a fost spart nu a fost dat ..
Nu ma-m contectat de la alcv sau alt net niciodata ... nu am avut virusi niciodata .. am win 7 licenta nod32 licenta scanare la zi
Pe data de 31/2/12 la ora 9:18 ies dp id sa intru putin pe altu intru in jur de 1 min cand intru inapoi constat ca acesta nu mai mere...
Am incercat sa dau la Forgot your password nu mergea .. deloc zicea ca nam voie cu id .. am ramas socat asa ca am incercat alt id la forgot your password si acesta mergea
Deci...

Noi constatam de aici ca Compania Yahoo Mi-a sters contu fara acordul sau solicitarea mea .. pt acest fapt pot cere despagubiri cum fac va rog daca ma poate ajuta cnv...

Axi_200 id contact sau metin2rogf tot id
Am 17 ani
Mltz frumos
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 20:17, 30 Aprilie 2012
Daca doriti sa dati in judecata Yahoo puteti sa o faceti la judecatoria din circumscriptia careia isi are sediul, deci ori mergeti pana in Irlanda sau angajati un avocat de acolo care sa va reprezente in acest caz. Totusi, inainte de a apela la aceasta cale cititi bine termenii contractuali si de utilizare:

2.1. Folosind Serviciile Yahoo! acceptati sa respectati Termenii si Conditiile prezente. In cazul in care sunteti minor cu varsta sub 14 ani, acceptarea se face pentru dumneavoastra de catre reprezentantul legal. In cazul in care sunteti minor cu varsta intre 14 si 18 ani, acceptarea Termenilor si Conditiilor se face cu acordul ocrotitorului legal.
15.2. Yahoo! va va putea anula sau limita imediat accesul la conturile Yahoo!, la anumite Servicii Yahoo! si la orice adrese de email aferente, fara a va informa, pentru urmatoarele motive, inclusiv:
(a) in cazul in care comiteti o incalcare a Termenilor si Conditiilor, inclusiv a acordurilor sau instructiunilor incluse in acestea;
(b) in cazul unor solicitari din partea unor organe de aplicare a legii sau a altor agentii guvernamentale;
(c) in cazul unor evenimente sau probleme tehnice ori de securitate neasteptate; sau
(d) in cazul unor perioade indelungate de inactivitate.
15.3. Yahoo! va lua aceste hotarari la libera sa alegere. Yahoo! nu va fi raspunzatoare pentru nicio pierdere pe care este posibil sa o suferiti datorita dezactivarii contului dumneavoastra, a oricarei adrese de email aferente sau a accesului la Serviciile Yahoo!.
20.1. Cu exceptia cazurilor in care Termenii si Conditiile prevad altceva, Yahoo!, filialele, afiliatii si licentiatorii sai nu vor fi tinuti raspunzatori fata de dumneavoastra si nu vor avea obligatia de a va plati o compensatie pentru pierderile financiare sau pierderile de oportunitate, pierderile privind fondul de comert, reputatia, pierderile de activitate, profit sau economii pe care ati anticipat sa le faceti, sau pentru cheltuielile irosite:
a) pentru nicio informatie sau Continut al Utilizatorului care se pierde, este corupt sau transmis in mod necorespunzator;
b) pentru nicio deteriorare a sistemului dumneavoastra informatic, a accesul la internet, a dispozitivul de descarcare sau de afisare sau pierderile de date care rezulta din descarcarea oricaror materiale;
c) pentru nicio modificare pe care Yahoo! o poate face cu privire la Serviciile Yahoo! sau la Software;
d) pentru cazurile in care oricare dintre Serviciile Yahoo! sau Software-ul nu sunt disponibile;
e) pentru nicio pierdere care nu ar fi putut fi anticipata in mod rezonabil din cauza faptului ca ati utilizat Serviciile Yahoo! sau Software-ul in desfasurarea de activitati comerciale; sau
f) pentru nicio pierdere pe care este posibil sa o suferiti in cazul in care incalcati Termenii si Conditiile in orice fel, inclusiv prin nefurnizarea catre Yahoo! a unor Date de Inregistrare exacte si actualizate, sau prin nepastrarea in conditii de siguranta si confidentialitate a parolei si a detaliilor privind contul dumneavoastra.
20.2. Aceste limitari se vor aplica indiferent daca Yahoo! a fost informata sau ar fi trebuit sa cunoasca faptul ca este posibila aparitia unor pierderi.
CONTUL DE MEMBRU, PAROLA ªI SECURITATEA

Dacă nu aveţi deja un ID Yahoo! şi o parolă, vi se va solicita să efectuaţi procesul de înregistrare Yahoo!. Sunteţi de acord cu faptul că Yahoo! vă conferă doar dreptul de vă accesa contul în conformitate cu prezentul ATOS şi cu regulile şi instrucţiunile aplicabile. Luaţi la cunoştinţă şi sunteţi de acord cu faptul că, în cazul în care încălcaţi prevederile acestei Secţiuni 4 sau nu vă puteţi valida contul la Yahoo!, este posibil să nu vă mai puteţi accesa contul niciodată, iar datele asociate cu acest cont să nu mai poată fi recuperate. Yahoo! nu vă garantează că veţi avea acces permanent la toate datele utilizate împreună cu Serviciile sau că vă va furniza copii ale acestor date în cazul ştergerii sau pierderii lor. Yahoo! vă recomandă să efectuaţi copii de siguranţă ale datelor dumneavoastră. Yahoo! poate, de asemenea, să impună limite anumitor funcţii şi servicii sau să vă restrângă accesul la o parte sau la toate Serviciile sau la alte servicii ori site-uri Yahoo!, fără a vă notifica şi fără a putea fi ţinut răspunzător pentru acest lucru. Prevederea anterioară nu vi se aplică în cazul în care Yahoo! Deutschland vă furnizează contul dumneavoastră Yahoo! Mail.

Deci nu prea ati avea sanse de succes
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Martie 2012
Alexandru Munteanu, Avocat
@Axy2012 Cu greu citesc sa inteleg tot ce ai scris. Foloseste cu incredere semnele de punctiatie si cratimele, am observat ca stii unde se pun, scrie corect gramatical, mai ales din respect pentru cei cu care conversezi

In tos scrie, sau cel putin scria acum ~4 ani, ca daca nu intri 3 luni la rand pe un cont, acesta se dezactiveaza, apoi se sterge.

Tu esti genul de om care crede ca ceva ce i se ofera gratuit, de fapt i se cuvine. Yahoo are dreptul sa-ti stearga contul (asta presupunand ca nu s-a sters dintr-o eroare) pentru ca este serverul lor, banda lor de net, curentul lor, tehnologia lor, domeniul de internet al lor, tu doar le-ai spus cum te cheama, ce parola vrei sa ai atunci cand accesezi informatiile tale stocate in "curtea" lor si alte cateva chestii. In plus, ei nu si-au luat angajamentul ca ti le vor stoca nici macar o secunda, mai ales ca este vorba de un serviciu gratuit. Mai toate serviciile de genul cu plata, se bucura de un backup periodic.
Desi nu platesti nici un ban pe acele servicii, vrei sa ceri daune. Sunt curios la ce suma te-ai gandit si cum ai calculat suma cuvenita.

Imagineaza-ti ca daca intr-o zi Yahoo va da faliment (doamne fereste) si cele cateva mii de servere vor fi oprite, cati utilizatori ar trebui sa-i dea in judecata pentru ca nu li s-a cerut acordul de a li se sterge conturile. Ar plati mai multi bani decat a scos Yahoo vre-odata. Cei care platesc si li se intrerupe serviciul inainte de termen, au tot dreptul sa se revolte, dar membri cu conturi gratuite, nu.

In ziua de azi e mai periculos sa oferi un serviciu gratuit decat daca ai cere bani pe el. Macar daca ceri bani pe ceva, cine te da in judecata, are si motive sa o faca.
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2012
peshte, utilizator
Am motive sa ma indoiesc de faptul ca la 17 ani iti permiti un proces cu o asemenea companie pt faptul ca ai pierdut un id de genul axi_200.
In afara de situatia ca probabil ai pierdut niste id-uri de la fetele din liceu si ca ti-a luat 3 zile sa le ceri id-ul inca o data nu vad ce prejudiciu ai suferit.

Vad ca ai inca doua id-uri, foloseste-le pe acelea si renunta la visul de a da in judecata Yahoo-ul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Aprilie 2012
ContSters178374, utilizator
Vreau sa dau in judecata nasa, fbi si curtea europeana pentru drepturile omului.
CEDO nu poate fi data in judecata. FBI si NASA pot fi date in judecata daca dovediti un prejudiciu real si daca primiti viza pentru SUA, viza care trece prin furcile caudine ale FBI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parola de id sparta si injurii LaviniaDiana LaviniaDiana Buna ziua.Ma numar si eu printre persoanele care le`a fost sparta parola la id si as vrea sa stiu cum sa fac sa nu mai intre pe adresa mea pentru ca si eu si ... (vezi toată discuția)
Parola de id sparta si injurii LaviniaDiana LaviniaDiana Buna ziua.Ma numar si eu printre persoanele care le`a fost sparta parola la id si as vrea sa stiu cum sa fac sa nu mai intre pe adresa mea pentru ca si eu si ... (vezi toată discuția)
Cineva mi-a creat cont pe o pagina si refuza sa mi-l stearga. cui ma adresez? yoana_ok yoana_ok Buna tuturor! Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Mi-am scris intr-o zi numele pe Google (Ioana Husanu) sa vad daca apare intr-un context legat ... (vezi toată discuția)