avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calitatea patroanei BATJOCURA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calitatea patroanei BATJOCURA

Buna seara!

Am lucrat la o firma care este pe pragul falimentului ca vanzatoare( intrun mini ABC).Pe data de 01.02.2012.au inchis ABC-ul pentru renovari,modificari ca sa incerce cu un restaurant.Pe mine m-au pus in concediu fara plata pe o luna,adica pana pe 01.03.2012.pana redeschiderea restaurantului.In timp fara sa vreau am aflat ca concediul fara plata era facuta pe doua luni,adica pana pe 01.04.2012.fara stirea mea.Eram tare disperata,stand acasa cu doi copilasi si cu un singur salar al sotului.Patroana ma consolaca numai pe hartie apare doua luni si ca peste o luna iar o sa am serviciu.Peste o luna adica pe data de 08.03. chiar ca eram rechemata la serviciu in functia de barmanca si chelnerita,si ca femeie de serviciu,si bucatareasa....toata la un loc.Pe undeva eram bucuroasa,privind banutii pe care truba sa le iau,lucram 7zile din saptamana.Pe data de 25.03. era zi de salar dar nu ptr mine:( pe data de 28 am sunat contabila sa ma interesez . De la Dansa aflu ca eu inca sunt in concediu fara plata pana pe data de 31.03.si din 01.04.o sa fiu pusa cu 4 ore.Am si depus demisia care a si fost semnata dar linistita tot nu sunt,spunetimi ce sa fac,va rog.Sa pun plangere?ptr ca de blestemat...nu-mi sta in fire.de ce scap iei mereu asa usor?de ce bat joc de noi?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 14:48, 1 Aprilie 2012
Plangere la ITM apoi instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de concediu administrator Elidor Elidor Administratorul asociatiei noastre de proprietari este cu contract de muncacu program de 4 ore zilnic. A depus o cerere pentru CO-parte financiara, dansul ... (vezi toată discuția)
Divort , custodie ContSters231437 ContSters231437 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sunt disperata si nu am cu cine sa discut despre necazul meu. Am 32 ani , sunt casatorita de 10 ani si avem un copilas ... (vezi toată discuția)
Executare silita program vizitare minor lonita lonita Buna ziua. Cum se procedeaza cu executarea silita a programului de vizitare a unui minor in cazul in care se constata ca insusi minorul refuza? Minorul are ... (vezi toată discuția)