avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... De ce nu raman intrebarile mele recente pe prima ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

De ce nu raman intrebarile mele recente pe prima pagina a forumului?

de ce nu imi apare intrebarea formulata ieri si astazi din nou pe pagina cu ultimele intrebari?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 21:00, 1 Aprilie 2012
Intrebari se tot posteaza, cu cat sunt mai multe, cu atat a dvs se duce mai in spate, pana nu mai apare in aceasta categorie.
Cea de azi v-am sters-o eu, a ramas cea de ieri. Va primi raspuns daca o vede cineva care se pricepe sa raspunda la ea
se poate edita titlu intrebarii mele pentru a o face mai interesanta de studiat si eventual a primi un raspuns?sau sterge si reformula ,daca nu se poate edita titlu .
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2012
vasile310321, utilizator
Editarea titlului o poate face un moderator al sectiunii respectiva sau un administrator ... la fel si stergerea mesajului sau topicului ...

Moderatorii editeaza multe titluri, dar s-a intamplat ori ca oamenii sa nu si le mai gaseasca ori sa fie nemultumiti de schimbare pentru ca nu au considerat-o potrivita.

De aceea editam titlurile doar daca sunt chiar paralele cu subiectul pentru ca utilizatorii noi sa nu fie derutati de schimbarea lor si sa nu le mai gaseasca

Utilizatorii ''vechi'' stiu ca titlul subiectului este foarte important, el putand starni (sau nu) interesul sau curiozitatea membrilor comunitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru admin ContSters338989 ContSters338989 Va rog faceti posibila modificarea numelui intrebarii , de catre autor . Se intimpla sa gresim . (vezi toată discuția)
Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)
Limitare editare in timp - 24 de ore Alin Popescu Alin Popescu Incepand de astazi, editarea mesajelor postate in forumul Avocatnet.ro se poate face doar timp de 24 de ore de la momentul postarii mesajului. Atunci cand ... (vezi toată discuția)