avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii PENTRU ADMIN
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

PENTRU ADMIN

Va rog faceti posibila modificarea numelui intrebarii , de catre autor . Se intimpla sa gresim .
Cel mai recent răspuns: ContSters338989 , utilizator 18:13, 16 Decembrie 2014
Pentru asta sunt moderatorii.....:)
Forumul permite o perioda de 30 de minute pentru editarea/corectarea/completarea mesajului
Dupa acest interval,asupra continutului topicurilor mai pot interveni numai moderatorii si administratorii forumului
yno, omul se refera la titlu, asta inseamna ca cel putin deocamdata, nu poate edita nici in 30 min sau in mai mult.
Poate trimite o solicitare unui moderator din aria respectiva si un link spre subiect. De regula se schimba de catre moderator.
Joha a scris:

Pentru asta sunt moderatorii.....:)

modratorii nu ar trebui ca in limita disponibilitatii sa raspunda la intrebari ? evident daca si vor sa faca asta...de schimbat sau modificat titlul in cazul in care-l gresim , suntem si noi in stare ...dar ......

Alte discuții în legătură

Stergerea unui topic care ar putea interesa si alte persoane din aceasta sectiune "asociatii de proprietari/locatari" ContSters62736 ContSters62736 aseara am deschis un topic referitor la posibilitatea ca un presedinte de AP sa-si ia concediu de odihna daca este angajat cu contract de mandat si, nu stiu ... (vezi toată discuția)
De ce nu raman intrebarile mele recente pe prima pagina a forumului? vasile310321 vasile310321 de ce nu imi apare intrebarea formulata ieri si astazi din nou pe pagina cu ultimele intrebari? (vezi toată discuția)
Ajutor razvan-87 razvan-87 eu sunt chemat in aceasta instanta in calitate de intervenient,in proces cu dgpmb brigada de politie rutiera in calitate de intimat pentru fond-plangere ... (vezi toată discuția)