avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii PENTRU ADMIN
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

PENTRU ADMIN

Va rog faceti posibila modificarea numelui intrebarii , de catre autor . Se intimpla sa gresim .
Cel mai recent răspuns: ContSters338989 , utilizator 18:13, 16 Decembrie 2014
Nu cred ca exista vreun forum unde utilizatorii isi pot modifica titlurile subiectelor.
Ultima modificare: Marți, 16 Decembrie 2014
Ares-3, moderator
Moderatorii sunt chemati sa verifice daca utilizatorii respecta regulamentul de postare si sa-i asiste pe acestia, in masura timpului disponibil.
Nu sunt chemati sa raspunda la intrebari.
sunt sigura . oricum observ ca imediat ce apare un subiect pe o tema de controversa de acest gen , imediat se aduna multi "urmaritori" . Am puis o simpla intrebare despre cem ar fi tratat un intervenient in interes propriu si observ un foarte mic intres , ca sa nu mai spusn ca raspunsul se lasa asteptat . dar ce sa-i faci ! asta-i viata .am inteles cum "sta treaba " cu moderatorii , titlurile si schimbarea acestora .
liclic1974 a scris:

Va rog faceti posibila modificarea numelui intrebarii , de catre autor. Se intimpla sa gresim .

Buna ziua,

Din pacate, de numele intrebarii sunt legate unele elemente tehnice care sunt, ulterior, imposibil de schimbat de altcineva decat membrii echipei de administrare a Avocatnet.ro.

In cazul în care gresiti, puteți oricand mentiona unui moderator greseala si il puteti ruga sa modifice numele respectiv.

O zi frumoasă.
Admin
Ultima modificare: Marți, 16 Decembrie 2014
Admin, administrator
ok

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergerea unui topic care ar putea interesa si alte persoane din aceasta sectiune "asociatii de proprietari/locatari" ContSters62736 ContSters62736 aseara am deschis un topic referitor la posibilitatea ca un presedinte de AP sa-si ia concediu de odihna daca este angajat cu contract de mandat si, nu stiu ... (vezi toată discuția)
De ce nu raman intrebarile mele recente pe prima pagina a forumului? vasile310321 vasile310321 de ce nu imi apare intrebarea formulata ieri si astazi din nou pe pagina cu ultimele intrebari? (vezi toată discuția)
Ajutor razvan-87 razvan-87 eu sunt chemat in aceasta instanta in calitate de intervenient,in proces cu dgpmb brigada de politie rutiera in calitate de intimat pentru fond-plangere ... (vezi toată discuția)