avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ajutor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ajutor

eu sunt chemat in aceasta instanta in calitate de intervenient,in proces cu dgpmb brigada de politie rutiera in calitate de intimat pentru fond-plangere contraventionala
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 07:59, 14 Ianuarie 2010
banuiesc ca in calitate de contravenient-contestator ,adica ati inaintat plangere impotriva unui proces verbal de contraventie iar politia rutiera are calitatea de intimat pentru ca dvs v-ati indreptat cu actiune impotriva unei decizii a dansilor adica aceea de a va sanctionaeste primul termen si daca mai mergeti si cu un martor poate fi si ultimul ,depinde pentru ce ati fost sanctionat si ce solicitati
Interventie moderator

Am rugamintea sa cititi pct. 3.2 din Regulamentul de postare si sa procedati in consecinta.
Va multumesc!

3.2 Daca te-ai decis sa deschizi un topic nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, te rugam sa ai in vedere ca titluri precum "Am o problema", „Speta” sau „Va rog sa ma ajutati” se potrivesc la majoritatea topicurilor din forum, asa incat ar fi de preferat sa iti circumstantiezi solicitarea (de exemplu „Problema referitoare la divort”, „Executarea creantei fiscale”, etc). Daca topicul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început data la care s-au intamplat faptele de care vorbesti, unde si ce anume s-a intamplat, facând referire inclusiv la elementele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii in plus decat in minus.

Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire stergere subiect forum laur2013 laur2013 lamurire cu stergerea ultimului subiect din forum (vezi toată discuția)
Lege privind plata diferentelor salariale pentru personalul didactic del_gf del_gf Buna ziua, Legea se refera la perioada octombrie 2008 - 13 mai 2011 si se aplica celor care nu au beneficiat de diferentele salariale. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
De ce schimbati titlul mesajului? myky2012 myky2012 Am pus mesajului meu un titlu pe care dvs l-ati schimbat? Mi-ati dat cumva sentinta prin titlu?M-ati catalogat cum ati vrut dvs. Dar aveti acest ... (vezi toată discuția)