avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii de ce schimbati titlul mesajului?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

de ce schimbati titlul mesajului?

Am pus mesajului meu un titlu pe care dvs l-ati schimbat?
Mi-ati dat cumva sentinta prin titlu?M-ati catalogat cum ati vrut dvs.
Dar aveti acest drept?
Majoritatea celor care vizioneaza acest site au probleme dar nu stiam ca suntem judecati de dvs.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 22:03, 16 Mai 2012
1. Era bine sa fi scris si titlul vechi si cel nou pentru a face comparatia/

2. Regulamentul forumului spune:

(3.2.) Daca te-ai decis sa deschizi un topic nou, ai grija ca titlul sau sa fie unul decent si sa reflecte subiectul abordat. Asadar, te rugam sa ai in vedere ca titluri precum "Am o problema", „Speta” sau „Va rog sa ma ajutati” se potrivesc la majoritatea topicurilor din forum, asa incat ar fi de preferat sa iti rezumi solicitarea (de exemplu „Problema referitoare la divort”, „Executarea creantei fiscale”, etc). Daca topicul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început data la care s-au intamplat faptele de care vorbesti, unde si ce anume s-a intamplat, facând referire inclusiv la elementele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii in plus decat in minus.


3. Printre atributiile moderatorului intra si:

“O mare si importanta parte a activitate activitatii moderatorilor consta in redenumirea topicurilor intitulate insuficient de sugestiv de autorii lor, precum si incadrarea corecta a topicurilor in forum. Pana in prezent s-au strans o sumedenie de cazuri in care titlul este “problema”, “ajutor”, “ce sa fac” si altele asemenea, si au fost postate intrebari referitoare la, de exemplu, indemnizatia de crestere a copilului si la civil, si la dreptul muncii, si la asigurari sociale si la PFA (si in multe alte parti), iar astfel de cazuri trebuie corectate. Nu vorbim numai de cele noi, ci si de cele deja existente, in masura timpului de care dispune fiecare moderator. Cu toate acestea, activitatea mentionata mai sus este obligatorie pentru toti moderatorii, in scopul de a organiza corect forumul Avocatnet.

Moderatorii trebuie sa intervina uneori in discutiile de pe forum. Asta poate insemna fie ca trebuie sa ii atragi atentia unui utilizator sa respecte regulamentul, fie sa mediezi conflictele dintre utilizatori. Este de preferat ca atunci cand scrii mesaje (sau parti ale acestora) din calitatea de moderator, sa mentionezi “Interventie moderator”. Te rugam sa eviti citarea seaca a unor articole din regulament, deoarece acestea pot sa enerveze si mai mult utilizatorul, si sa ai in vedere faptul ca rolul moderatorilor este sa aplaneze conflictele, nu sa le agraveze sau sa creeze altele noi.”

4. - Sunteti nedrept cu spusele dvs.
- Nu v-a judecat nimeni, nu a dat dat nimeni nici o sentinta si nu v-a catalogat in nici un fel.
- Supararea dvs. se rasfrange asupra unor semeni care au vrut sa va ajute.
- Este dreptul moderatorului din sectiunea respectiva sa intervina acolo unde considera necesar.

5. - Cei care raspund intrebarilor (inclusiv moderatorii) sunt persoane care fac acest lucru benevol si nu cred ca merita sa-i trageti de urechi.
- In urma acestei interventii s-ar putea sa nu va mai raspunda nimeni la intrebari.
imi pare rau daca am deranjat pe cineva ,dar am fost foarte suparata de schimbarea titlului acesta catalogandu-ma ca o ,, infractoare".
Mi se pare normal sa-mi spun parerea , dar daca considerati ca am ofensat pe cineva,atunci nu-mi mai raspundeti intrebarilor si gata ( raspunsul dvs. ;In urma acestei interventii s-ar putea sa nu va mai raspunda nimeni la intrebari ).

Multumesc celor care mi-au raspuns SI CELOR CARE O VOR FACE DE ACUM INAINTE.:bow::bow:
:offtopic: Felicitari @=D>

Se pare ca integrarea in comunitatea AvocatNet functioneaza atunci cand se respecta reguli si persoane!!:vishenka:
Dovada fiind raspunsurile primite la intrebari, dupa data fatidica de 08.01.2012 :thumbup:
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2012
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor razvan-87 razvan-87 eu sunt chemat in aceasta instanta in calitate de intervenient,in proces cu dgpmb brigada de politie rutiera in calitate de intimat pentru fond-plangere ... (vezi toată discuția)
Lamurire stergere subiect forum laur2013 laur2013 lamurire cu stergerea ultimului subiect din forum (vezi toată discuția)
Vanzare la licitatie apartament dodorel62 dodorel62 As dori sa-mi raspundeti daca la licitatia unui apartament sau casa un executor judecatoresc unde trebuie sa anunte licitatia vanzarii. Ce se face cu ... (vezi toată discuția)