avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprindere individuala - spatiu cu vanzare de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprindere individuala - spatiu cu vanzare de produse din cateogorii diferite. Se poate?

Buna ziua.

Imi puteti spune daca in cazul unei intreprinderi individuale, in cadrul aceluiasi spatiu se pot vinde, pe landa, articole de imbracaminte, produse naturiste?
Spatiul functioneaza deja cu imbracaminte, de ani buni, si as vrea sa reorganizez o parte din spatiul respectiv pentru produse naturiste. Se poate? Ce conditii ar trebui indeplinite?
Cel mai recent răspuns: fergus , utilizator 11:18, 3 Aprilie 2012
Nu poate sa raspunda nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz spatiu depozitare carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am urmatoarea situatie : O farmacie ar vrea sa vanda diverse produse naturiste on line. Intrebarea este : are nevoie de un spatiu distinct ( ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen pentru crosetat Ral_uca Ral_uca Buna ziua, daca in cadrul unui club de dans pentru copii...langa receptie se gaseste un stand prin care se vand articole/ accesorii crosetate/ costumase dans, ... (vezi toată discuția)
Farmacie naturista icewomen icewomen [b]IN 2011 VOI INCHEIA CURSURILE SCOLII POSTLICEALE SANITARE SPECIALIZAREA ASISTENT FARMACIE. AS DORI SA STIU DACA IMI POT INFIINTA UN PLAFAR SI CARE SUNT ... (vezi toată discuția)