Buna ziua. Curand imi expira anul de supendare pt. conducere sub influenta alcoolului. Vreau sa intreb care sunt pasii de urmat pt. recuperarea permisului, imi primesc permisul inapoi, trebuie dat examen, dat examen+facut scoala de soferi, trebuie sa anulez vechiul permis, care nici nu stiu unde-l mai gasesc caci mi s-a luat in alt judet.Multumesc anticipat, aceasta este decizia:
În baza art.87 alin.1 din O.U.G. nr.195/2002 cu aplic.art.320 ind.1 alin.7 C.proc.pen. condamnă inculpatul X, la 1 an închisoare. În baza art.71 C.pen. interzice inculpatului drepturile prevăzute de art.64 alin.1 lit. a teza a II-a, b C.pen. În baza art.81alin.1 C.pen. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe o durată de 3 ani, termen de încercare calculat potrivit art.82 alin.1 C.pen. În baza art.71 alin.5 C.pen. suspendă executarea pedepsei accesorii. În baza art.359 C.pr.pen. atrage atenţia inculpatului asupra prevederilor art.83 C.pen. privind revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei. În baza art.191 alin.1 C.pr.pen. obligă inculpatul la plata sumei de 600 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu recurs în 10 zile de la pronunţare.