avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce pasi trebuie sa urmez pentru a redobandi dreptul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce pasi trebuie sa urmez pentru a redobandi dreptul de a conduce?

Buna ziua. Curand imi expira anul de supendare pt. conducere sub influenta alcoolului. Vreau sa intreb care sunt pasii de urmat pt. recuperarea permisului, imi primesc permisul inapoi, trebuie dat examen, dat examen+facut scoala de soferi, trebuie sa anulez vechiul permis, care nici nu stiu unde-l mai gasesc caci mi s-a luat in alt judet.Multumesc anticipat, aceasta este decizia:
În baza art.87 alin.1 din O.U.G. nr.195/2002 cu aplic.art.320 ind.1 alin.7 C.proc.pen. condamnă inculpatul X, la 1 an închisoare. În baza art.71 C.pen. interzice inculpatului drepturile prevăzute de art.64 alin.1 lit. a teza a II-a, b C.pen. În baza art.81alin.1 C.pen. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe o durată de 3 ani, termen de încercare calculat potrivit art.82 alin.1 C.pen. În baza art.71 alin.5 C.pen. suspendă executarea pedepsei accesorii. În baza art.359 C.pr.pen. atrage atenţia inculpatului asupra prevederilor art.83 C.pen. privind revocarea suspendării condiţionate a executării pedepsei. În baza art.191 alin.1 C.pr.pen. obligă inculpatul la plata sumei de 600 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Cu recurs în 10 zile de la pronunţare.
Cititi acest articol:

www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2012
Stefan Bicov, Avocat
Observ ca hotararea nu este definitiva,atentie la calcularea termenului din momentul ramanerii definitivea a hotarari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire permis auto anulat alexalecsandru alexalecsandru In cazul in care mi-a fost anulat permisul auto si hotararea definitiva arata ca mai jos, pot sa dau examenul pt obtinerea unui nou permis dupa un an sau dupa ... (vezi toată discuția)
Pot sa dau examen pt permis de conducere pampam00 pampam00 Buna, am si eu o intrebarre. primind hotararea definitiva de mai jos in data de 15ianuarie 2013, cand voi avea dreptul de a da examen pt permis de ... (vezi toată discuția)
Infractiuni privind circulatia pe drumurile publice - solutia instantei nelu1976 nelu1976 Buna ziua!As dori sa inteleg si eu din articolele urmatoare ce se intampla cu permisul de conducere(anulat,suspendat,drept de reexaminare,la cat timp)?Solutie: ... (vezi toată discuția)