avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Protecþie provizorie
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Protecþie provizorie

Buna ziua,
In ce consta protectia provizorie de care se bucura proprietarul unei marci inregistrate la Osim care inca nu a primit certificatul dar pt care marca a trecut termenul depunerii contestatiilor.
Ce sanse ar avea proprietarul in promovarea unei actiuni impotriva unei persoane care ii copiaza marca inainte de primirea certificatului?
Exista cineva care a reprezentat un astfel de client ?
Ce rezultate?
Cel mai recent răspuns: Cabinet de proprietate industriala RALUCA ARDELEANU , Consultant proprietate industriala 09:56, 2 Aprilie 2012
Buna ziua. Puteti trimite o notificare unui tert care va copiaza marca, daca acela nu are un drept anterior. In aceasta notificare puteti sa va bazati pe cererea de marca depusa de la data x , deoarece in momentul eliberarii certificatului protectia trecutape el curge de la data depunerii cererii la OSIM. Vedeti ca exista posibilitatea depunerii atat de opozitii, timp de 2 luni dupa prima publicare, cat si a depunerii de contestatii, 1 luna dupa a doua publicare. Daca, in cazul dvs. nu au fost depuse contestatii atunci eliberarea certificatului reprezinta doar o formalitate. Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce riscam daca folosim marca si sloganul inainte de finalizarea procesului de inregistrare? doinytza doinytza Firma noastra are depuse la OSIM cereri de inregistrare marca si respectiv slogan.Ce riscam daca le utilizam inainte de a primi certificatul OSIM pentru ele? ... (vezi toată discuția)
Examinare pe fond la înregistrare marcã naþionalã monik monik buna ziua, la examinarea de fond la inregistrarea unei marci nationala, OSIM analizeaza numai motivele absolute sau si pe cele relative? multumesc frumos ... (vezi toată discuția)
Opozitie/decizie inregistrare marca bubu.g bubu.g Impotriva unei decizii de inregistrare a marcii nu se face opozitie?se face contestatie? (vezi toată discuția)