avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contestatie penalitati finante
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contestatie penalitati finante

Buna seara.

Ma poate ajuta cineva cu un model de contestatie impotriva unei decizii de stabilire a unor obligatii de plata accesorii (penalitati) aferente unui impozit datorat de catre o persoana fizica? Contetatia trebuie adresata catre DGFP (finante).

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Majorari intarziere Cata_68 Cata_68 In urma unui control fiscal s-au calculat contributii suplimentare inclusiv obligatii fiscale accesorii (acestea din urma calculate pana la data intocmirii ... (vezi toată discuția)
Decizie impunere anaf la 3 luni dupa ce am stins toata datoria!!! Mihai223 Mihai223 Acum 3 luni am acoperit 100% o datorie pe care o aveam la ANAF, soldul initial si penalizarile si dobanda. Totul a fost acoperit la zi, plata la trezoreria ... (vezi toată discuția)
Capcanele cererii de compensare nitmar nitmar Am achitat anul trecut un impozit minim ce a fost distribuit de catre AFP din contul unic in dividente persoane fizice/2005 desi societatea avea achitat ... (vezi toată discuția)