avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ocupare abuziva curte comuna.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ocupare abuziva curte comuna.

Buna seara, locuiesc intr-o casa cu 3 apartamente si o curte comuna. Unul dintre vecini a inchis abuziv o bucata din curtea comuna cu poarta si lacat si nu ne mai lasa sa intram acolo. Curtea comuna este impartita in cote dar nu se specifica clar unde anume avem bucata de curte.
L-am rugat pe vecin sa deschida poarta deoarece acolo este o gradina si sa ne lase sa o folosim cum am folosit-o pana acum cativa ani cand a inchis-o abuziv, si ne spune ca daca intram acolo ne bate ca aia e curtea lui ca plateste impozit pe acel pamant, dar problema este ca TOTI platim impozit pe toata curtea, ce sa facem ? cum sa procedam ?
Ultima modificare: Duminică, 1 Aprilie 2012
pictat, utilizator

Alte discuții în legătură

Lncalcare proprietate akeem akeem Buna ziua, Cu un an in urma am mostenit o proprietate (casa + gradina) in alta localitate decat adresa de domiciliu. Acea casa sa gaseste pe un drum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o problema de discutat. o ruda decedata de ... florifrumoase florifrumoase Buna ziua Amsi eu o problema de discutat. O ruda decedata de noua luni. Nu are familie, divortat de circa 35 de ani nu a avut copii. Noi suntem tulpina ... (vezi toată discuția)
Cale de acces ContSters78644 ContSters78644 sint obligata sa las cale de acces vecinului din spatele curtii daca acesta are 2 iesiri prin spate ?latimea terenului din fata casei mele este de 3m de la ... (vezi toată discuția)