avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SUSPENDARE CONTRACT MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SUSPENDARE CONTRACT MUNCA

Buna ziua,am un salariat caruia i-am suspendat cim pt o luna01.03.2012-01.04.2012 art 54 salariatul vrea sa mai prelungeasca cfp cu inca o luna intrebarea mea este in revisal cum fac modific data sfarsit suspendare 01.05.2012 si in cat timp tb sa transmit in revisal?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 2 Aprilie 2012
Modificati data in Revisal si il trimiteti in termen de 5 zile.
Intrati pe contracte /suspendare/ modificare/ ..si modificati data de sfarsit a suspendarii .. nu exista niciun termen de 5 zile prevazut in HG nr.500/2011.

Perioada si cauzele de suspendare a contractului individual de munca se inregistreaza in registru in termen de maximum 20 de zile lucratoare de la data suspendarii.
Ultima modificare: Luni, 2 Aprilie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trimitere revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Pentru suspendarea contractului pentru concediu ingrijire copil cu data de 01.04.2012 ,cade intr-o zi de duminica, pot transmite revisalul inainte sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Data decizie suspendare si data de incetare a suspendarii cim pentru cfp grigoree grigoree Daca am un salariat care a facut cerere de CFP pentru perioada 01.11.2011-14.11.2011 ce data trebuie sa aibe: - decizia de suspendare a CIM si - decizia de ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ContSters31759 ContSters31759 Buna ziua, In cazul in care exista o cerere de suspendare CIM de 2 zile, cum operez in REVISAL, cand inregistrez suspendarea, la rubrica data sfarsit ... (vezi toată discuția)