avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... societate civila imobiliara,donatii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

societate civila imobiliara,donatii

buna seara!sunt foarte interesata despre a afla cat mai multe detalii despre o societate civila imobiliara, exista cumva sub o alta denumire la noi in Romania?ce procedura cuprinde aceasta?

sunt interesata in a_mi infiinta o societate ,indiferent de personalitate,dar care sa ma acopere din punct de vedere juridic fata de un donator care este societate civila imobiliara!

in speranta primirii unui raspuns si pe cat posibil,rapid,va multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: galive , utilizator 17:00, 7 Octombrie 2013
Buna ziua.
M-ar putea ajuta cineva cu informatii in legatura cu acea SCI (Société civile immobilière) care exista in Franta? Exista si la noi optiunea de a crea o societate care sa cumpere un imobil cu scopul de a-l proteja in cazul in care firma mea are probleme financiare?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2013
galive, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl romano-francez ITD ITD va rog sa-mi spuneti care este cea mai simpla,rapida si ieftina solutie de a infiinta un srl cu doi asociati,unul francez si unul cetatean roman. Ce fel de ... (vezi toată discuția)
"transfer" societate intre soti cls cls Buna ziua. Ma intereseaza solutia legala (si irevocabila, in caz de divort) prin care intr-o societate comerciala devine asociat unic sotul ... (vezi toată discuția)
Succesiune franta ciocass1221 ciocass1221 Succesiune Franta. Buna seara. Cu ani in urma m-am casatori in Franta cu un cetatean francez care are un copil tot francez si cetateanul francez a decedat in ... (vezi toată discuția)