Buna ziua, am si eu cateva nelamuriri:
1. Vreau sa imi deschid un S.R.L. cu un prieten , suntem studenti amandoi , vreau sa stiu daca exista vreo reducere?
2. Vreau sa comercializez niste ceasuri si bijuteri de inox, de la diferite branduri gen , [editat]...etc . vreau sa stiu daca din punct de vedere este legal comercializarea acestor branduri, fie ele si replici ?
3. Furnizorul este o persoana fizica, cum asi putea comercializa acele produse pe firma ,daca furnizorul nu are societate comerciala ?
Multumesc frumos :)
[editat - este interzisa postarea in forum a denumirilor de produse]
1. Da, beneficiati de reduceri la inregistrarea societatii - baza legala HG 166/2003.
2. Nu puteti vinde marfa contrafacuta, este ilegal.
3. Orice operatiune comerciala trebuie dovedita cu documente, in cazul dvs. va trebui sa dovediti cu documente de provenienta articolele pe care doriti sa le comercializati.
Nu le confectionez eu .... sunt replici. Pe piata din Romania ca si din afara sunt foarte multe magazine sau standuri care au ceasuri sau bujuteri din inox de la branduri foarte cunoscute. Acele magazine cum pot comercializa ?
Coduri caen
ina 64
Buna ziua,
In prezent , am un magazin de imbracaminte ( cod CAEN -4771 ) , vreau sa sa aduc bijuterii de argint din Italia si sa le vand pe ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen
Ioanaeu
Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)