avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratiile 300 si 394
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratiile 300 si 394

Buna ziua,
Am inteles ca s-au schimbat formularele pentru declaratiile 300 si 394 incepand cu ianuarie 2012.
De unde pot descarca programele?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ABANA , utilizator 23:52, 5 Aprilie 2012
incercati de aici:
[ link extern ] !/

din explorer intrati in ANAF , butonul din mijloc"Descarcare declaratii", iar in stanga aveti iar descarcare declaratii. Bafta!
Declaratiile 100,300,394 sint in format pdf.Se depun pe hirtie+CD ,sau electronic online.
Se pot descarca de [ link extern ]
Programe asistenta ,soft A
300=actualizat 06.03.2012
394=valabil incepind cu ianuarie 2012
Atentie la listare fata-dos.
Succes!
Ultima modificare: Joi, 5 Aprilie 2012
ABANA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noutãþi privind declaraþia 394 -versiune 15.02.2012 ContSters233047 ContSters233047 [b][u]Noutăţi privind Declaraţia 394 [/u][/b] [b]Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Vâlcea informează contribuabilii că, în ... (vezi toată discuția)
Comunicat anaf- depunerea declaratiilor fiscale 100, 300 si 710 incepand cu luna noiembrie  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) informează că, pentru îmbunătăţirea serviciului de depunere a declaraţiilor fiscale prin metode ... (vezi toată discuția)
Probleme depunere declaratie 100 office1zoran office1zoran Buna seara, Imi puteti spune va rog cum se pot depune declaratia 100 fara certificat sau semnatura electronica? La Anaf mi-au spus ca trebuiesc aduse pe ... (vezi toată discuția)