avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt stupi de albine
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt stupi de albine

Buna ziua.
Am avut 10 stupi cu albine in curte la o casa de la tara unde nu locuieste nimeni si mi-au fost furati fara sa se forteze portile care sunt incuiate cu lacat. Am sunat la 112 si au venit 3 politisti de la Municipala , am formulat o plangere si o declaratie si apoi cazul a fost inaintat spre solutionare unei alte persoane de la investigatii criminale. Acesta a venit si a observat urmele bocancilor si ancheta lui s-a cam terminat aici deoarece cel presupus a fi hotul are spate si cunostinte si degeaba il cheama la politie ca el o sa spuna ca nu stie nimic si ca nu el a furat.
Am solicitat verbal sa le asculte telefoanele in saptamana cu furtul dar el zice ca doar ar putea sa vada cu ce numere de tel a intrat in contact hotul dar nu asculta si convorbirile telefonice, am solicitat un caine sa miroase urmele de incaltaminte dar nu se poate si am zis ca putem incerca sa oferim o recompensa pentru cei ce ofera informatii ce duc la prinderea stupilor si a zis ca pe el nu- deranjeaza.
Ce as putea face in continuare pentru ca nu as vrea sa ramana lucrurile asa.
Nu e vorba de bani ci stupii aveau valoare sentimentala si mai mult decat atat nu vreau sa vand si sa ne ascundem de hoti pentru ca politia nu ne asigura nici o protectie, avand in vedere ca casa se afla in milocul satului vis-a-vis de biserica , la strada luminata- vreau sa subliniez ca au avut curaj maxim si nici o temere ca ar putea fi prinsi.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Am cumparat o marfa care mai apoi s-a dovedit a fi furata gheoiu gheoiu buna ziua. va rog ,sa mi spune ti cum sa procedez in situatia pe care o sa v o descriu.acum o luna am primit o oferta de a cumpara stupi cu albine. doar ca la ... (vezi toată discuția)
Intimidare - distrugere - agresiune askator askator Societatea comerciala pe care o administrez are cateva probleme. As dori, daca poate cineva sa imi dea niste sfaturi. Rog scuze pentru lunga relatare. Ne ... (vezi toată discuția)
Parinti ortodocsi wazz wazz Buna ziua, Fiul meu spune ca doreste conf Nou Cod Civil, avand varsta de 14 ani, sa-si aleaga confesiunea renuntand la ortodoxie si fiind ateu. Eu sunt ... (vezi toată discuția)