avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot fii sters din cererea de retrocedare pe L ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot fii sters din cererea de retrocedare pe L 18/91

As vrea ca numele meu sa fie sters de pe cererea de retrocedare conf.L 18 /91,aceasta cerere fiind facuta de fratele meu si eu nu mai doresc acest lucru.
Va rog spuneti-mi care ar fii forma legala . Va multumesc !!
Cel mai recent răspuns: nicolae01 , utilizator 14:42, 3 Aprilie 2012
Cu guma...glumesc desigur! Odata ce ati fost inscris in acea cerere, acest lucru nu se mai poate sterge; documentul respectiv a parcurs un intreg circuit (registru special de evidenta, s-au intocmit anexele la legea 18/1991, probabil s-a emis si un TP) si nu se poate modifica. Cu atat mai mult cu cat forma initiala a legii 18/1991 permitea celui care formula cererea sa mentioneze in cuprinsul acesteia si pe celelalte persoane indreptatite, putand semna in numele tuturor.
Va multumesc !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu in reluare emoldoveanu emoldoveanu In anul 1997, se elibereaza unei persoane un titlu cu un anume numar. In anul 2003, aceeasi persoana solicita printr-un memoriu, modificarea acelui titlu iar ... (vezi toată discuția)
Radiere mostenitori din tp gigelas gigelas Patru frati sunt mostenitorii defunctilor parinti. In 1991,doar unul dintre frati,face o cerere in baza Legii 18/1991,prin care solicita reconstituirea ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate pe numele cui? Bazavan Bazavan Am o mare nedumerire .daca s a facut cerere de retrocedare in 1991 si s a eliberat un titlu pe numele autorului iar in 2002 se face cerere de retrocedare ... (vezi toată discuția)