avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Refinantare credit dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refinantare credit dupa divort

Buna ziua,

Sunt in proces de divort. Din timpul casatoriei am o casa luata prin credit ipotecar. S eu si sotul de care voi divorta suntem coproprietari. El acum este in strainatate si nu se intereseaza deloc nici de divort, nici de starea creditului. Am incercat sa dau de el, insa nu il gasesc sub nicio forma. In viitor, m-am gandit sa incerc o refinantare a creditului, fiindca rata este prea mare pentru a o plati singura. In cazul in care nu pot obtine semnatura fostului sot pentru o refinantare, cum pot face, totusi, aceasta refinantare?

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Partaj apartment credit imobiliar veronica82 veronica82 Buna ziua, Sunt in discutii cu sotul meu pentru divort si partaj si problema principala este un apartament luat dupa casatorie printr-un credit imobiliar ... (vezi toată discuția)
N-am facut partajul la apartament... outofside outofside Buna ziua tuturor, am urmatorul caz: - m-am casatorit - am luat credit ipotecar si am cumparat un apartament - am divortat si am declarat ca n-avem de facut ... (vezi toată discuția)
Extras de cont rate imobil partaj bună ziua, soțul meu este ... pinko pinko Extras de cont rare imobil partaj Bună ziua, Soțul meu este in proces de partaj cu fosta sotie in vederea atribuirii imobilului, bun comun, imobil ... (vezi toată discuția)