avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare personal contractual

va rog sa ma ajutati in urmatoarea probleme
pentru personal contractual din sectorul bugetar in anul 2012 care este posibilitatea sa fie promovat in clasa
Hotararea guvernului 286/ 2011
la TITLUL II
se refera la Promovarea în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice

Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 23:33, 2 Aprilie 2012
Nu exista promovare in clasa la personalul contractual...ea exista doar pentru functionarii publici. Pentru promovarea conform studiilor absolvite, asa cum este ea prevazuta de legea 284/2010, trebuie intocmit in fel de regulament intern, cu descrierea procedurii de organizare a examenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se transorma un post din studii medii in studii superioare? meri75 meri75 Post de referent III, gr. asistent cu studii medii,se poate transforma in studii superioare? (vezi toată discuția)
Functie de muncitor necalificat ContSters314746 ContSters314746 Buna ziua, Numele meu e Andrei, am 28 ani si lucrez de 8 ani intr-un institut de cercetare pe functia de muncitor necalificat. In 2008 am absolvit facultatea, ... (vezi toată discuția)
Promovare personal contractual pe studii superioare conta_bib conta_bib un salariat care a terminat studii juridice sau economice poate fi trecut pe post de bibliotecar studii superioare?Biblioteca este o institutie cu caracter ... (vezi toată discuția)