avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract telefonie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract telefonie

Cum pot rezilia contractul cu Orange, ținând cont ca mai am pana în noiembrie contact cu ei.Pe cale amiabila nu vor.
Cel mai recent răspuns: ellinia , utilizator 15:47, 4 Aprilie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
Stiu ca dupa aceasta lege poti cere rezilierea contractului fara plata unor despagubiri, insa, daca ai beneficiat de anumite reduceri - gen abonament gratuit cateva luni, telefoane la preturi modice sau chiar deloc, modemuri, etc, consumatorul va trebui sa plateasca aceste beneficii. Sunt intr-o situatie identica ... asa ca nu ma avantajeaza aceasta lege, de fapt, nu am fost eu suficient de informata cand am prelungit acest contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Orange donna68 donna68 Ce se poate face in cazul in care anul trecut am primit un telefon pe unul dintre abonamentele orange in martie si sau prelungit 2 abonamente in loc de 1 , si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet wireless mishu83 mishu83 Mi-am facut contract pentru internet cu Zapp(Cosmote) acum 2 luni pe perioada de 24 luni. As dorii sa stiu daca cu noua lege (de reziliere a contractelor ... (vezi toată discuția)
Abonament orange scorpyo04 scorpyo04 Buna ziua , Recent am efectuat preluarea unui abonament orange care o avea pe bunica mea ca titular fara a beneficia de telefoane cu preturi speciale nici ... (vezi toată discuția)