avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plata amenda rovinieta in rate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plata amenda rovinieta in rate

As dori sa imi spuneti cine stie daca se pot plati amenzile de rovinieta in rate deoarce am mers cam 2 luni fara...si sigur o sa imi vina mai multe!!deci:se pot plati cumva si in rate?
Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 08:26, 4 Aprilie 2012
Legal ,nu este prevazut astfel de facilitate
Nu puteti plati in rate. Eventual puteti achizitiona rovigneta pe 7 zile (cca 13 lei pentru un turism) sau 30 zile (cam 33 lei)
dar se poate cade la o intelegere?acum am rovinieta
Cand ati mai vazut dvs. statul sa cada la o intelegere cu un simplu cetatean? Totusi, daca mai sunteti in termen poate le atacati in instanta si castigati. Cel mai probabil sunt semnate electronic deci sunt nule respectivele procese verbale
giro a scris:

dar se poate cade la o intelegere?acum am rovinieta

Constientizati ca ati fost depistat pe drumurile publice fara a detine rovinieta,motiv pentru care au fost dispuse masurile si sanctiunile legal prevazute
Daca acum aveti rovinieta, pe cale de consecinta pe perioada de valabilitate a acesteia nu veti mai putea fi sanctionat

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala rovigneta alphagroup alphagroup Buna ziua! Am primit zilele trecute o amenda pentru circulatia fara rovigneta. mentionez ca e vorba despre o societate comerciala. Amenda e pentru o ... (vezi toată discuția)
Mai multe amenzi pentru rovinieta ralucarony ralucarony Sunt unul dintre fericitii soferi care au primit in ultimele doua saptamani un numar impresionant de pv-ri de contraventie pentru neplata rovinietei. Practic ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta, plangere contraventionala Salagean  Vasilica Salagean Vasilica Buna ziua . As dori sa aflu si parerea voastra referitoare la o speta. La achizitionarea unei roviniete pe 12 luni din eroare se tasteaza gresit numarul ... (vezi toată discuția)