avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare-cumparare

in anul 2002 a-m cumparat un teren de la cineva,iar acum(2012) sunt chemat in instanta ,pe motiv ca nu-si mai aminteste sa fii vandut acel teren si nici bani nu a primit,mentionez ca am act de vanzare-cumparare,toata lumea i-mi spune sa stau linistit,dar......nu-mi vine sa cred. ce sa fac?????? va multumesc!!!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Inapt psihic face un contract de vanzare cumparare de mana. este valabil? Sashy Sashy Buna seara, Tatal meu in iulie 2006 incheie un act scris si semnat de mana numit \"chitanta\" prin care el vinde un teren. La acel moment tatal meu avea ... (vezi toată discuția)
Mostenire succesiune nelud nelud Ma aflu in situatia in care bunicul a decedat in anul 1985 iar bunica in 2003.Au avut impreuna doi copii (mama mea) si fratele ei care a murit in anul ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto cu chitanta djpadrecito djpadrecito Saluty Am vandut o masina si am facut o chitanta de mana, un singur martor. In chitanta am scris ca accept banii in 3 transe , pana acum am primit doua ... (vezi toată discuția)