avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... beneficii angajat proaspat absolvent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

beneficii angajat proaspat absolvent

Buna ziua. Doresc sa angajez un absolvent al promotiei 2011 , pe postul de consilier juridic. In prezent el este masterand. As dori sa stiu daca mai exista acele beneficii din partea statului , cele pentru incadrarea in campul muncii a tinerilor absolventi. Va multumesc anticipat. O zi buna
Cel mai recent răspuns: SimonescuC , utilizator 15:00, 3 Aprilie 2012
DA, in conditiile prevederilor art. 80 si urmatoarele din Legea 76/2002 cu modificarile si completarile ulterioare + normele de aplicare a acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrarea in munca marialb marialb Ași vrea să aflu care sunt facilitățile unei firme,în situația angajări unui somer cu diplomă de bacalaureat și studi superioare în ... (vezi toată discuția)
Angajare absolventi Vioreld Vioreld salutare. imi puteti spune si mie pashii care trebuiesc urmatzi daca firma vrea sa angajeze absolventi, in cazul carora Somajul contribuie cu un procent la ... (vezi toată discuția)
Dati-mi un sfat! bobo2010 bobo2010 Buna ziua! M-am angajat acum 1 an si 10 luni la o firma, printr-o conventie de 3 ani pentru tinerii absolventi.Pe scurt contractul semnat intre firma si ... (vezi toată discuția)