avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum se calculeaza concediul medical? Somajul tehnic ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum se calculeaza concediul medical? Somajul tehnic este considerat zi lucratoare pentru calcularea concediului medical?

Buna ziua as dori sa stiu si eu cum se calculeaza concediul medical si daca somajul tehnic este considerat zi lucratoare pentru calcularea concediului medical, adica daca in ultimele 6 luni am si o luna de somaj tehnic cum trebuie sa calculez. Ideea este daca ies mai bine la bani decat salariu 75 %.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de risc maternal Agripin Agripin Ma puteți ajuta va rog cu calculul unui concediu de risc maternal ? Salariul brut pe luna octombrie a fost 2200, iar din noiembrie a fost 2520. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Ajutor - calcul indemnizatie concediu prenatal!!! Gabriela Negrut Gabriela Negrut Va rog sa ma ajutati cu calculul indemnizatiei in urmatoarea situatie: Incepand cu 19 mai 2009 angajata intra in concediu prenatal. In mod normal trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Metoda de calcul risc maternal vilies0507 vilies0507 Sunt în risc maternal din data de 19.10.2020. Situația a fost următoarea: în perioada 16.03.2020-31.03.2020 am fost în concediu fără plată. În ... (vezi toată discuția)