avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contractul de colaborare
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contractul de colaborare

Buna ziua. Cand se intocmeste contractul de colaborare si ce implicatii fiscale are acesta? Daca societatea apeleaza la formatori pentru sustinerea unor cursuri de formare profesionala (care dureaza 2-5zile) ce fel de contract trebuie intocmit?Ce obligatii fiscale si declarative implica?Mentionez ca profilul de activitate al societatii este organizarea de cursuri diverse .

Alte discuții în legătură

Cursuri calificare Daniela2172 Daniela2172 Buna Ziua, ma poate ajuta si pe mine cineva cu o lamurire referitor la cursurile de calificare ce pot fi facute in cadrul unei intreprinderi si sunt valabile ... (vezi toată discuția)
Societate civila sau birou? urgent arity arity Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care o am. Eu nu am studii juridice si nu stiu ce sa aleg. Am terminat un curs de mediatori si acum trebuie ... (vezi toată discuția)
Tipul contractului intocmit pe proiecte europene mariana1955 mariana1955 O firma are un proiect pe fonduri europene pentru un curs de pregatire in domeniul competentelor antreprenoriale ( cu someri). Cursurile sunt lunare de ... (vezi toată discuția)