avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri POSDRU
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri POSDRU

Buna ziua,
Imi poate spune cineva daca dupa aprobarea dosarului de finantare se aloca banii in transe?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:55, 3 Aprilie 2012
Daca solicitati prefinantare si se prevede in contractul semnat primiti prefinantarea.
Apoi in functie de cheltuielile efectuate care trebuie sa fie intr-o anumita cota primiti rambursare. Depinde de conditiile stabilite in contract.
Cititi OUG nr. 64/2009 2009 privind gestionarea financiara a instrumentelor structurale si utilizarea acestora pentru obiectivul convergenta si Ordinul MFP nr. 2548/2009 - aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor OUG nr. 64/2009 privind gestionarea financiara a instrumentelor structurale si utilizarea acestora pentru obiectivul convergenta plus modificarile aparute prin Ordinul MFP nr. 2.359/2011 - modificarea Normelor de aplicare a OUG nr. 64/2009 - gestionarea financiara a instrumentelor structurale si utilizarea acestora pentru obiectivul convergenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri nerambursabile adbalan adbalan La un proiect obtinut, trebuie sa fac o achizitie de instrumente muzicale si sisteme de sunet, cu o valoare totala de 29.500 euro, din care un sistem de sunet ... (vezi toată discuția)
Proiect legea contabilitatii berheci berheci are cineva proiectul noii legi a contabilitatii? (vezi toată discuția)
Declaratie serie si numar de factura? georgiana_mir georgiana_mir Pentru o firma nou infiintata(mai exact in octombrie 2010) trebuie sa declar seria si numarul de factura la registrul comertului sau A.N.A.F?Daca da ce ... (vezi toată discuția)