avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general obligatii fiscale trimestrul I, SRL neplatitor de TVA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

obligatii fiscale trimestrul I, SRL neplatitor de TVA

Buna ziua,

Am auzit ca pana pe 25 aprilie trebuiesc depuse declaratiile fiscale aferente primului trimestru. Avand in vedere ca am un SRL care este neplatitor de TVA, platitor de impozit pe profit trimestrial, fara salariati si nu a avut activitate pe primul trimestru din 2012.
Ma puteti ajuta cu o lista a documentelor care trebuiesc depuse si unde se depun acestea?

Multumesc.
Declaratia 100 -impozit profit.
Se depune la Anaf.
Termen 25.04.2012.
Multumesc pentru raspuns.
Declaratia 100 se completeaza prin softul de aici [ link extern ] ?
Cand completez anul 2012 imi apare o notificare cum ca anul ar trebui sa fie 2011! Exista o varianta mai noua?
Descarcati de aici pdf.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiilor fiscale nedepuse la termen liviunb liviunb Buna ziua Am o firma fara activitate din 2011, neplatitor TVA, iar din martie 2012 nu au mai fost depuse declaratiile fiscale. As dori sa le depun acum pe ... (vezi toată discuția)
Atentie! declaratia 101 - termen 26 martie 2012, inclusiv. descarca noile formulare ale declaratiilor 100 si 101. Ioana Constantin Ioana Constantin OG 2/2012, pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală .......... Art. II. - Declaraţia ... (vezi toată discuția)