avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depunerea declaratiilor fiscale nedepuse la termen
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depunerea declaratiilor fiscale nedepuse la termen

Buna ziua

Am o firma fara activitate din 2011, neplatitor TVA, iar din martie 2012 nu au mai fost depuse declaratiile fiscale.
As dori sa le depun acum pe toate din martie 2012 pana in prezent.
Din cate am aflat aceste declaratii se depun trimestrial si pe 0 daca nu ai activitate.

Va rog sa imi spuneti ce declaratii trebuie depuse si pentru ce intervale de timp?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: liviunb , utilizator 18:16, 28 Martie 2013
Buna ziua,

Depinde de vectorul fiscal .
Ce tip de impozit aveti : pe profit sau pe venitul microintreprinderilor se depune declaratia 100 la trimestru astfel martie 2012, iunie 2012, septembrie 2012. Daca sunteti platitor de impozit pe profit la decembrie 2012 nu se depunea declaratia 100 ci 101 pana in 25 martie 2013 pentru tot anul fiscal 2012.
nu stiu vectorul fiscal :)
deci pt Impozit pe venitul microintreprinderilor - se depune doar declaratia 100 pentru iunie 2012, septembrie 2012, decembrie 2012, martie 2013

si pt Impozit pe profit - se depune la fel doar ca la decembrie 2012 se depune 101 in loc de 100

alte declaratii nu mai sunt?
Ultima modificare: Joi, 28 Martie 2013
liviunb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venitul microintreprinderilor? AnneMary74 AnneMary74 Buna ziua! Am o mica intrebare - si poate ma poate lamuri cineva. Firma infiintata in 2012, ca platitoare de impozit pe profit trimestrial, fara activitate ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 cod1 cod1 Buna cred ca am facut o greseala am trimis electronic decl.100 pe trimestrul 4 /2012 dar fara suma va intreb daca este o problema grava si cand trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Impozit venit microîntreprinderi StefanRSC StefanRSC Se mai depune declaraţia 010 pentru trecerea la impozitul pe venitul microîntreprinderilor dacă în prezent societatea(SRL), plătitoare de impozit pe ... (vezi toată discuția)