avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale protectie mediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

protectie mediu

Buna ziua,
In fiecare luna fac raportari de ambalaje catre mediu cantitatea totala de marfa vanduta pe piata, pe fiecare categorie in parte; carton, plastic,etc. As dori sa stiu in ce lege si care articol stipuleaza asa ceva, pentru ca nu am primit nici un raspuns de la cei care au venit in control de la garda. Ambalajele produselor pe care le platesc ca si deseu ajung la consumatorul final, care le arunca la gunoi si la randul lui plateste la o firma de salubrizare pentru ca i se ridica gunoiul. Este normal sa se plateasca pentru un deseu de doua ori ?

Alte discuții în legătură

Declarare ambalaje importator marfuri carmenbn carmenbn O SC importa consumabile sanitare.Ele vin ambalate in cutii de carton, care nu se distrug sau arunca, ci se folosesc mai departe pt.a le trimite clientilor (cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ambalaje import brunette brunette Buna, Am nevoie de o parere referitor la intregistrarea ambalajelor venite din import. E adevarat ca se inregistreaza pe consumabile? Sunt cutii de ... (vezi toată discuția)
Taxa salubritate ar trebui platita diferentiat miorica miorica Taxa pe gunoi ar trebui platita diferentiat. Nu pot sa cred ca o persoana cu venituri mici care nu consuma mult, care nu isi permite sau nu vrea sa consume ... (vezi toată discuția)