avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... permis de munca spania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

permis de munca spania

cum sa obtin permisul de munca tinand cont ca am lucrat 5 ani in spania in agricultura iar in momentul cand s-a dat legea eram in romania.in septembrie am obtinut contract de o luna in segovia . de ce nu mi s-a eliberat permisul la ora actuala?
Cel mai recent răspuns: ninel_d , utilizator 19:22, 3 Aprilie 2012
Poate vă ajuta aceasta informatie,, In urma nenumaratelor mesaje primite la redactie va informam in legatura cu pozitia Ambasadei Romaniei la Madrid, Precizarile Guvernului Spaniol prin instructiunile publicate de catre Ministerul Muncii si al Imigratiei din Spania si Hotararea Comisiei Europene.

Comunicat MAE - Ambasada Romaniei la Madrid

Precizări privind restricţiile aplicate de Spania unor categorii de lucrători români

Având în vedere solicitările de informaţii suplimentare privind măsurile adoptate de autorităţile spaniole în ceea ce priveşte lucrătorii români, vă transmitem instrucţiunile de aplicare ale acestora, elaborate de Ministerul Muncii şi Imigraţiei spaniol, precum şi decizia Comisiei Europene, de autorizare a Spaniei să ia aceste măsuri.

Rugăm ca eventualele situaţii de aplicare eronată a acestor decizii de către autorităţile spaniole să fie sesizate Ambasadei, la adresa mihaela.nica@embajadaderumania.es. Pentru soluţionarea cazurilor menţionate, este absolut necesară prezentarea detaliilor concrete: persoană afectată, oficiul la care s-a apelat, data la care a avut loc discuţia cu funcţionarul spaniol, motivaţia prezentată de acesta etc.

In partea de jos a paginii puteti descarca fisiere atasate cu deciziile in limba romana.

Puteti discuta despre acest subiect pe Forumul Spania Romaneasca la adresa:

[ link extern ] ,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajator din comunitatea europeana gereasorin67 gereasorin67 am fost angajat legal in SPANIA in anul 2010 in domeniul transporturi angajatorul este o firma din SPANIA ,am lucrat timp de 9 luni ... (vezi toată discuția)
Discutii juridice - recuperare salariu neplatit dobreaana dobreaana am lucrat in spania in 2010 cu contract de munca legal la o firma de transport international ca sofer, timp de 9 luni.Pe 8 luni am primit salariu normal iar ... (vezi toată discuția)
Munca la domiciliu pentru firma spania loredanadumitrache loredanadumitrache Buna seara, Doresc sa aflu daca exista posibilitatea de a lucra ca teleoperator, sau operator call center la domiciliu, (din Romania) pentru o firma din ... (vezi toată discuția)