avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... suspendare provizorie a executarii sentintei de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

suspendare provizorie a executarii sentintei de deschidere procedura insolventa

buna,
se poate, va rog, sa imi spuna cineva care sunt efectele suspendarii provizorii a executarii sentintei prin care s-a dispus deschiderea procedurii insolventei in forma generala? administratorul judiciar mai are vreun drept de monitorizare a activitatii societatii sau aceasta isi poate desfasura activitatea prin reprezentantii sai legali fara nici o limitare?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:59, 6 Aprilie 2012
Atrbutiile ii sunt suspendate.

care sunt efectele suspendarii provizorii a executarii sentintei prin care s-a dispus deschiderea procedurii insolventei in forma generala?

Art 8 din lege 85/2006 prevede limitativ cazurile in care se poate suspenda procedura iar cel prezentat de dvs nu se regaseste ...
Aveti vreo hotarare in acest sens ??
Exista o hotarare de suspendare provizorie a executarii sentintei prin care s-a dispus deschiderea procedurii de insolventa in forma generala pana la solutionarea cererii de suspendare din cadrul recursului.
Societatea avea conturile poprite anterior deschiderii procedurii de insolventa. Intrebarile mele sunt:
Ca efect al suspendarii provizorii se va reinstitui poprirea? Se mentine contul unic de insolventa? Administratorul judiciar mai monitorizeaza in vreun fel activitatea societatii?

Ca efect al suspendarii provizorii se va reinstitui poprirea?

nu
Se mentine contul unic de insolventa?

da
Administratorul judiciar mai monitorizeaza in vreun fel activitatea societatii?

nu
Ar trebui sa dati mai multe detalii in ceea ce priveste dispozitivul hotararii judecatoresti, asa cum v-a cerut si domnul lichidator..
Ultima modificare: Vineri, 6 Aprilie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

consecintele inchiderii procedurii insolventei in recurs Liliana Jarda Liliana Jarda Buna ziua, as dori sa stiu ce se intimpla ulterior inchiderii procedurii in cadrul recursului ca urmare a platii creditorilor initiali (care au cerut si ... (vezi toată discuția)
Executare silita sau inscriere la masa credala? ddianna ddianna Buna ziua, In calitate de creditor, am obtinut o hotarare judecatoreasca executorie de drept, in ceea ce priveste un debitor impotriva caruia, intre timp s-a ... (vezi toată discuția)