avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit DECLARATIA 100
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

DECLARATIA 100

Buna ziua,
Cum depun declaratia 100 daca nu am semnatura electronica, acum fiind formular pdf. Mentionez ca firma este in suspendare, nu sunt platitor de TVA dar am regim derogatoriu de la 02.02.2012, deci trebuie sa depun declaratia 100 pentru luna ianuarie (desi eu depuneam trimiestrial), iar la perioada de raportare ar trebui sa trec anul 2012 si luna martie.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters12405 , utilizator 16:40, 3 Aprilie 2012
depuneti decl 100 ptr primul trimestru, asa cum aveti in vector, chiar daca depuneti inainte de termen. Declaratia o depuneti la ghiseu, cu discheta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratia 100 la o firma nou infiinata fara activitate mariusnasta mariusnasta Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. O firma nou infiintata,care nu are inca activitate,am inteles ca trebuie sa depuna declaratia 100 ... (vezi toată discuția)
Calendar obligatii fiscale pentru luna aprilie 2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu 1. Declaratia privind obligatiile de plata la bugetul de stat [b]Formular 100[/b] (format electronic) - [b]lunar[/b] 2. Declaratia privind obligatiile de ... (vezi toată discuția)
Declaratii srl nou 2011 ionela11 ionela11 Buna ziua. Am infiintat un srl nou in iunie 2011 neplatitor de tva. In luna septembrie am angajat o persoana. Intrebarea este ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)