avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... certificatul fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

certificatul fiscal

Se poate elibera certficat fiscal pentru instrainare (cadastru) unei persoane care a decedat? adica in numele unei persoane decedate?
Toate bunurile sunt pe o anumita persoana care a decedat, nu s-a facut succesiunea, dar mostenitorul vrea certificat fiscal pentru vanzarea unui teren extravilan.
Cel mai recent răspuns: cosminia , utilizator 08:29, 4 Aprilie 2012
Nu si in nici un caz pentru instrainarea unuia din bunurile care fac parte din masa succesorala. Trebuie dezbatuta mai intai succesiunea.
multumesc mult, dar as vrea sa stiu exact art.din lege care prevede asta......daca se poate, va rog

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am facut succesiunea partiala pentru un apartament ... cprn1992 cprn1992 Buna ziua ! Am facut succesiunea partiala pentru un apartament care a apartinut mamei. Mai am niste terenuri si o casa, in alt judet, tot pe numele mamei, pe ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire karina2010 karina2010 Ambii parinti decedati.Tata a decedat in decembrie 2012.Suntem 3 surori si vrem sa dezbatem mostenirea.Dezbaterea mostenirii implica neaparat si terenurile din ... (vezi toată discuția)
Succesiune miaaleja miaaleja buna ziua,puteti sa-mi spuneti cum se procedeaza in cazul urmator:intr-o familie cu 2 copii majori,parintii detin un teren si doua imobile,apoi decedeaza unul ... (vezi toată discuția)