avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1997 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Doua contracte partiale pe aceeasi functie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Doua contracte partiale pe aceeasi functie

Buna ziua,

Se poate ca o persoana sa se angajeze ca ,,agent vanzari" in doua societati comerciale, cu contract partial, pe perioada nedeterminata?
Mentionez ca nu lucreaza cu norma intreaga (8 ore) nicaieri.

Daca da, cam cat trebuie sa fie salariul brut la fiecare dintre cele doua societati?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:16, 3 Aprilie 2012
1. Poate sa aiba unul sau mai multe contracte individuale de munca (CIM) la acelasi sau la mai multi angajatori, cu program normal sau part-time.

2. Salariul se negociaza cu fiecare angajator in parte (oricum nu poate fi mai mic de 700 lei pe luna la un program de 8 ore pe zi sau mai mic de 350 lei pe luna la un program de 4 ore pe zi).
Multumesc! problema mea era daca poate sa fie agent de vanzari si la una si la alta numai sa nu se suprapuna deplasarile. Corect?

Revin: daca nu lucreaza 8 ore niciunde, poate sa aiba contract partial cu 1 ora pe zi la o firma si un contract cu 2 ore pe zi la alta firma, la ultima sa aiba salariul de 175 lei?

va rog sa-mi iertati insistenta dar vreau sa fie ok de la inceput , sa nu am surprize!
1. Da, se poate asa cum spuneti dvs.

2. Asa se intelege si din ce am raspuns eu anterior:
1. Poate sa aiba unul sau mai multe contracte individuale de munca (CIM) la acelasi sau la mai multi angajatori, cu program normal sau part-time.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl - numar angajati minim bogdan.netejoru bogdan.netejoru Buna ziua, Va rog sa imi spuneti in cadrul unui SRL care este limita minima de angajati? 1 sau 2?? Pentru situatia in care este unul singur ( un ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca mirelabandac mirelabandac Buna ziua. Am nelamuriri in privinta urmatoarei situatii: sunt angajata la un liceu, cu contract individual de munca pe durata nedeterminata, cu carte de ... (vezi toată discuția)
Salarizare ninocica ninocica daca angajej o persoana cu 2/h pot sa pun salariul aferent la 2h pe contractul de munca s-au trebue sa ilpun la fel ca la cel cu norna intreaga (vezi toată discuția)